Εμπορικές Εφαρμογές

Εμπορικές Εφαρμογές

Πολλές επιχειρήσεις σήμερα  χρειάζονται ένα λογισμικό software για να τιμολογούν και να εκδίδουν μια απόδειξη ή τιμολόγιο. Οι ανάγκες τους είναι ακριβώς αυτές και δεν χρειάζονται κάποιο εμπορικό ή εμπορική εφαρμογή με δύσκολα menu και ίσως πολύπλοκα στατιστικά και δυνατότητες που η επιχείρηση δεν τα χρησιμοποιεί ποτέ.

Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
  Το This is Retail ,πρόγραμμα Εντατικής λιανικής για επιχειρήσης όπως περίπτερα, mini market, super market Με πλήρη διοχείριση και έλεγχο της αποθήκης και του ταμείου για το κατάστημα σας. Βασικό εργαλείο..
Καλέστε για τιμή
Δωρεάν DEMO download της εφαρμογής. Είναι γεγονός ότι πολλές επιχειρήσεις σήμερα (παροχής υπηρεσιών αλλά και εμπορικές επιχειρήσεις ) χρειάζονται ένα λογισμικό software για να τιμολογούν και να εκδίδουν μια νόμιμη απόδειξη ή τιμολόγιο. Οι ανάγκες ..
124,00€
Eφαρμογή για την αποστολή ηλεκτρονικών τιμολογίων απόλυτα προσαρμοσμένη στις ανάγκες των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, με πλήρη συμφωνία με τη φορολογική νομοθεσία, η οποία δεν εξαρτάται από τον φορολογικό μηχανισμό η το εμπορικό πρόγραμμα. Η α..
148,80€

Ταμειακή

Ταμειακή Μηχνανή Online

Ταμειακή Μηχανή με νέες προδιαγραφές με κάρτα δικτυού ή GPRS και το κατάλληλο λογισμικό έτοιμη για την διασύνδεση με την Γενική γραμματεία εσόδων.

×
×
×
×
×
×
×