Θερμικοί Εκτυπωτές Αποδείξεων

Θερμικοί Εκτυπωτές Αποδείξεων

Θερμική εκτυπωτές αποδείξεων Παραγγελιοληψιας καταστημάτων λιανικής . Ιδανικοί εκτυπώτες για αποδείξεις λιανικής . 

Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Ο BIXOLON SRP-F310 είναι από τους πιο προηγμένους θερμικούς εκτυπωτές που κυκλοφορούν στην αγορά. Ο SRP-F310 είναι ένας θερμικός εκτυπωτής POS 3 ιντσών με βάση την τεχνική δύναμη της σειράς SRP που είναι ευρέως αναγνωρισμένη στην αγορά για την αξι..
347,20€
Πρώτος σε πωλήσεις πανελλαδικά Ο Gprinter GP-U80300I εδώ και πέντε χρόνια, ήδη έχει κατακλύσει την ελληνική αγορά. Η Portable Solutions είναι η πρώτη εταιρεία που έφερε τoν Gprinter GP-U80300I στην Ελλάδα. Η τιμή του σε σχέση με τις δυνατότητές το..
198,40€
Για άλλη μια φορά η Star έδειξε ότι δεν υπάρχει συμβιβασμός ανάμεσα στη λειτουργικότητα, το κόστος και την καινοτομία που παρέχει αυτός ο ευέλικτος εκτυπωτής με απόδοση υψηλής ταχύτητας, χαρακτηριστικά εξοικονόμησης χαρτιού, καθώς και μια νέα μέθοδος..
409,20€
Υψηλής Ταχύτητας Εκτυπωτές Πολλών Λειτουργιών Γραμμωτών Κωδικών, Ετικετών, Εισιτηρίων και Αποδείξεων. Παρουσιάζουμε τον πιο γρήγορο μεμονωμένο εκτυπωτή αποδείξεων στον κόσμο που είναι σε θέση να παράγει γραμμωτούς κώδικες, ετικέτες και εισιτήρια με π..
558,00€
Ευέλικτος εκτυπωτής Γραμμωτών Κωδίκών, Ετικετών, Αποδείξεων & Εισιτηρίων, με ταχύτητα εκτύπωσης 150mm/δευτ, εφοδιασμένος με Αυτόματο Κόπτη Χαρτοταινίας. Μοναδικό πλάτος εκτύπωσης 104mm/4"– με αποθήκη χαρτιού έως και 0,15mm. Δυνατότητα ..
725,40€

Ταμειακή

Ταμειακή Μηχνανή Online

Ταμειακή Μηχανή με νέες προδιαγραφές με κάρτα δικτυού ή GPRS και το κατάλληλο λογισμικό έτοιμη για την διασύνδεση με την Γενική γραμματεία εσόδων.

×
×
×
×
×
×
×