ΖΥΓΟΣ ΧΩΡΙΣ ΕΚΤΥΠΩΤΗ

ΖΥΓΟΣ  ΧΩΡΙΣ ΕΚΤΥΠΩΤΗ

Ζυγαριές χωρίς  εκτυπωτή . Ιδανικό για μανάβικο , λαϊκές αγορές, κρεοπωλεία, mini market, ζαχαροπλαστείο. 

Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Φωτεινή οθόνη με κόκκινα ψηφία LED. Οθόνη πελάτη σε πύργο και χειριστή στο σώμα του ζύγου. Λειτουργεί σε ρεύμα 220V. Δέχεται επαναφορτιζόμενη μπαταρία διάρκειας λειτουργίας 15 ωρών (πρόσθετος εξοπλισμός). 8 προγραμματιζόμενες τιμές (μνήμες..
287,68€
Μεγάλες ευανάγνωστες οθόνες LCD πελάτη και χειριστή στο σώμα του ζύγου. Λειτουργούν σε ρεύμα 220V μέσω μετασχηματιστή ή με 4 αλκαλικές μπαταρίες διάρκειας λειτουργίας 1200 ωρών (πρόσθετος εξοπλισμός). Στιβαρό πληκτρολόγιο με 15 προγραμματιζόμε..
334,80€
Ανοξείδωτος στεγανός ζύγος Μεγάλες ευανάγνωστες οθόνες LCD πελάτη και χειριστή στο σώμα του ζύγου. Λειτουργία σε ρεύμα 220V μέσω μετασχηματιστή ή με 4 αλκαλικές μπαταρίες διάρκειας λειτουργίας 1200 ωρών (πρόσθετος εξοπλισμός). Στιβαρό πληκτρ..
434,00€
Μεγάλες ευανάγνωστες οθόνες LCD πελάτη και χειριστή στο σώμα του ζύγου με επιλεγόμενη λειτουργία υποφωτισμού (backlight) για εξοικονόμηση ενέργειας της μπαταρίας. Λειτουργία σε ρεύμα 220V. Δέχεται επαναφορτιζόμενη μπαταρία διάρκειας λειτουργία..
353,40€
Μεγάλες ευανάγνωστες οθόνες LCD πελάτη σε πύργο και χειριστή στο σώμα του ζύγου με επιλεγόμενη λειτουργία υποφωτισμού (backlight) για εξοικονόμηση ενέργειας της μπαταρίας. Λειτουργία σε ρεύμα 220V. Δέχεται επαναφορτιζόμενη μπαταρία διάρκειας λ..
365,80€

Ταμειακή

Ταμειακή Μηχνανή Online

Ταμειακή Μηχανή με νέες προδιαγραφές με κάρτα δικτυού ή GPRS και το κατάλληλο λογισμικό έτοιμη για την διασύνδεση με την Γενική γραμματεία εσόδων.

×
×
×
×
×
×
×